Kun lukkoseppä tarvitsee koneiden huollot ja korjaukset – varmaa palvelua Pirkkalasta koko Suomeen

Tilaa avauspalvelu ja huolto

Tarjoamme avainjyrsinten korjauspalvelut lukkosepille vankalla kokemuksella. Lukkoseppien käyttämät koneet ja välineet ovat erikoislaatuisia välineitä, ja niiden huoltaminen ja valmistus vaativat erityisosaamista. Palvelen lukkoseppiä Pirkkalasta käsin Tampereen ja muun Pirkanmaan sekä tarvittaessa koko Suomen alueella kaikissa laitetarpeissa. 


Ota siis yhteyttä ja kysy lisää palveluistani. Minuun saat yhteyden myös sähköpostitse.

Lukkosepän koneiden huolto ja korjaus

Toteutan pääasiassa kassakaappien avaukset ja huollot, mutta palvelen myös lukkoseppiä työvälineiden huollon, korjauksen ja valmistuksen tiimoilta. Avaimien ja lukkojen valmistuksessa käytetyt työkoneet ovat erikoisalaani, ja korjaan sekä huollan nämä laitteet vahvalla ammattiosaamisellani.


Vaikka käytössä oleva kone ei olisikaan rikki, se on silti hyvä huoltaa tasaisin väliajoin aivan kuten muutkin laitteet. Jättämällä tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet alan ammattilaiselle säästyt paljolta vaivalta. Ennen töiden aloittamista ja tarjouksen tekemistä voit välittää minulle yksityiskohtaiset tiedot työkohteesta joko puhelimitse 044 346 3433 (puhelut / tekstiviestit / WhatsApp) tai sähköpostitse info@kassakaapinavaus.fi.

Työvälineiden suunnittelu ja valmistus

Kokeneena metallialan erikoisosaajana osaan myös suunnitella ja valmistaa koneita ja työvälineitä lukkosepille. Kehitän ja valmistan asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä työkoneita ja -välineitä tilaustyönä korjaus- ja huoltotöiden ohessa. Lukkoseppien käyttöön tarkoitetut koneet ovat erikoislaatuisia laitteita, joita monet metallialan ammattilaiset eivät tunne. Palveluni on ainutlaatuinen koko Suomessa myös tällä alalla, ja tarjoan lukkosepille asiakaslähtöistä palvelua työvälineiden valmistuksessa. Esimerkkinä avainjyrsin, jolla onnistuu tehdä sekä oikea- että vasenkätisiä Abloy Profile uravaimia sekä tavanomaisia Classic avaimia.