Huoltosopimus kassakaapille

Tarjoamme asiakkaillemme kaiken kattavaa Kaappihuoltosopimusta, jonka turvin kassakaapin toiminta jatkuu moitteetta vuodesta toiseen. Toimiva kassakaappi tuo mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta ja tarjoaa turvan yllättävillekin tilanteille, sillä Kaappihuoltosopimuksen alaiset kassakaapit avataan ilman avausmaksua!


Kartoitamme tarpeenne ja käyttönne henkilökohtaisella huoltokäynnillä, jonka yhteydessä tarkastamme kaapin teknisen toimivuuden ja suoritamme ensimmäisen huollon. Näin varmistumme että kassakaappinne on moittettomassa kunnossa ja varmistamme sen, että hyllystämme löytyy siihen aina uusi lukko, näppäimistö tai avaimet.


Kaappihuoltosopimuksen aloitusmaksu on vain 349 € alv 0% (sisältäen perusteellisen tarkastuksen, huollon ja opastuksen) ja matkakulut, jatkossa vuosittainen maksu Kaappihuoltosopimuksen laajuuden mukaan alkaen 149 € alv 0 %. Hintaan vaikuttaa kassakaapin luokitus, käyttömäärä ja sijainti. Kysy tarjousta Teidän kassakaapillenne alla olevasta painikkeesta ja turvataan jatkuva toimintanne!